Livrare gratuită
2012 Chisinau, str. Mitropolit Varlaam 75


Extract din nuci verzi grecești - Todicamp®

Extract din nuci de maturitate lăptoasă, într-un amestec de hidrocarburi alifatice și saturate. Acesta este un preparat exclusiv, eficiența ridicată a căruia a fost testată de-a lungul unei jumătate de secol de utilizare cu succes în mai mult de  70 de țări ale lumii.

Flaconul conține 115 ml de extract TODICAMP®.

Preparatul este înregistrat și certificat de Ministerul Sănătății al Republicii Moldova. Produs în Republica Moldova de către TODICAMP SRL la comanda International Future Technologies LLC, SUA.

Extractul TODICAMP® nu este un medicament.

Acțiunea preparatului

Extractul TODICAMP® este un produs de acțiune complexă care dă imediat 9 efecte importante simultan:

 • Întinerire
 • Longevitate activă
 • Prevenirea bolilor (de la răceli la patologii grave legate de vârstă)
 • Creșterea rezistenței organismului la factorii externi de impact negativ (microbi, ciuperci, viruși, toxine)
 • Acțiune antiinflamatorie
 • Preparat anti-stres
 • Acțiune antiedematoasă
 • Curățarea naturală a corpului de paraziți. Extractul este un agent antiparazitar unic, eficient împotriva multor paraziți care sfidează majoritatea analogilor cunoscuți (inclusiv echinococul)
 • Refacerea corpului, întărirea imunității (naturale și dobândite), chiar și pe fondul unei stări slăbite a corpului cu cancer.

Un extract pe bază de nuci de maturitate lăptoasă- ceroasă  TODICAMP® - poate fi numit un remediu pentru 100 de boli. Deși această definiție nu este suficientă pentru a dezvălui pe deplin beneficiile care decurg din administrarea sa internă sau folosirea lui externă. De fapt, poate trata 100 de boli și mai mult.

Substanțe active ale extractului

Extractul de TODICAMP® se face pe baza unui distilat sigur, care garantează cea mai rapidă penetrare posibilă a preparatului în celule și un efect pozitiv accelerat. Preparatul conține:

 • Vitamine (leagă radicalii liberi din celule, cresc eficiența proceselor metabolice și apropie momentul recuperării);
 • Săruri de cobalt (participă la hematopoieză, întărește sistemul endocrin, optimizează procesele metabolice, restabilește structura normală a celulelor vii);
 • Juglona (tinctura de nuci - antiseptic, antihelmintic, coleretic, antitumoral, agent antibacterian) blochează creșterea celulelor tumorale și previne apariția de noi structuri celulare deteriorate;
 • Antocianine (distrug celulele afectate de boală, prevenind răspândirea patologiei);
 • Iod organic pentru susținerea activității glandei tiroide și prevenirea bolilor glandei producătoare de hormoni.

Mod de administrare

Preparatul este destinat utilizării topice orale și externe. INTERIOR: Extractul TODICAMP® se administrează pe cale orală  de 1 picătură la 2 kg de greutate corporală de 1-3 ori pe zi, nu mai târziu de 30 de minute înainte de masă sau nu mai devreme de o oră după masă. Se recomandă începerea administrării de la  9 picături, crescând treptat până la doza calculată (DC). În cazul unor boli oncologice, doza poate fi crescută de 3 ori prin amestecarea cu cîteva picaturi de ulei de semințe de cânepă / dovleac. În cazul apariției intoxicației (greață, cefalee, slăbiciune, pierderea poftei de mâncare), opriți administrarea preparatului timp de 2 zile și reduceți doza cu 5 picături. Apariția acestor simptome indică igienizarea focarelor de infecție, moartea celulelor tumorale și intrarea produselor lor de descompunere în sânge. De asemenea, se recomandă să beți cît mai multă  apă alcalină și să luați sorbent - SORBOLIT® DETOX.

COMPRESE: umeziți tifon curat, îndoit în 4 straturi, de dimensiunea unei palme, cu TODICAMP® (nu mai mult de 1 linguriță) și aplicați pe piele în zona organului afectat. Aplicați hârtie  de comprese și o cârpă groasă deasupra tifonului. După 20 de minute, îndepărtați compresul și ungeți pielea cu ulei de măsline sau cu o cremă hidratantă. Se utilizează pentru leziunile profunde ale articulațiilor și ale organelor interne.

FRICTIUNE: Aplicați o cantitate mică de TODICAMP® pe piele și frecați până la absorbția completă. Se utilizează pentru leziunile subcutanate, musculare și articulare.


UNGERE: Se aplică TODICAMP® pe pielea deteriorată fără a se freca. Utilizat pentru leziunile superficiale ale pielii și a țesutului adipos subcutanat.

SPĂLĂTURI: 1 ml. Se amestecă TODICAMP® cu 1 ml. ulei de cătină sau ulei de cătină sau ulei de semințe de dovleac și introdus în vagin cu o seringă fără ac. Eficient pentru tratamentul patologiei colului uterin și a organelor pelvine.

MICROCLISME: 3ml de TODICAMP® se amestecă cu 3 ml. ulei de cătină sau ulei din semințe de dovleac și se va introduce în rect.

Scheme de administrare pentru cele mai frecvente boli

BOLI GASTRO INTESTINALE: Ulcer de stomac, gastrită, enterocolită, pancreatită.

 Administrare de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese în doza calculată (DC) și o compresă pe zona stomacului de 1 dată pe zi. Hemoroizi, proctită, fisuri rectale. recepție internă în microclisterii DC + 1 dată pe zi + frecarea zonei suprapubiene.

INFESTARE HELMITICĂ: administrare internă de 3 ori pe zi, ungere a regiunii ombilicale de 2 ori pe zi, compres pe zona ficatului  1 dată pe zi, microclisme 1 dată pe zi.

RĂCEALĂ:  Gripă, bronșită, ARVI, amigdalită, pneumonie. Administrarea internă într-o doză calculată DC de 3 ori pe zi, comprese pe zona plămânilor sau a gâtului de 1 dată pe zi, ungerea amigdalelor in caz de amigdalită de 2 ori pe zi.

Sinuzită, sinuzită frontală. Administrare internă de 3 ori pe zi, ungere a zonei sinusurilor maxilare și frontale de 2 ori pe zi, picături nazale de 3 ori pe zi, diluate cu ulei de cânepă sau ulei de dovleac într-un raport 1: 1.

Otite. Administrare internă de 3 ori pe zi, ungerea regiunii din jurul urechii de 3 ori pe zi.

Boli ale articulațiilor și ale coloanei vertebrale: echimoze, contuzii, entorse, fracturi, luxații, artrită, artroză, osteocondroză. Administrare internă de 3 ori pe zi, compres extern 1 dată pe zi și frecați zona leziunii de 2 ori pe zi.

TUMORI MALIGNE ȘI BENINGNE, METASTAZE CU ORICE LOCALIZARE: Administrare în doză mărită (prescrisă de un specialist), comprese externe de 1 dată pe zi, frecări în zona afectată de 2 ori pe zi. Pentru dureri severe, fricțiunile pot fi efectuate de până la 5 ori pe zi, ungând pielea după procedură cu ulei de cânepă sau ulei de semințe de dovleac.

BOLI CUTANATE: Leziuni fungice ale pielii, părului și unghiilor, furuncule, flegmon, acnee, căderea părului, papiloame, negi. Ungerea focarului leziunii de 3-4 ori pe zi și administrarea intern de 3 ori pe zi.

BOLI AUTOIMUNE: Lupus eritematos sistemic, sclerodermie, poliartrită reumatoidă, sarcoidoză, scleroză multiplă. Administrare într-o doză marită (prescrisă de un specialist), Comprese 1 dată pe zi, fricțiuni de 3 ori pe zi.

BOLI GINECOLOGICE: Endocervicită, eroziune cervicală, polipi, miome și fibroame, prolaps al uterului, inflamație a trombelor uterine,a uterului și ovarelor, chisturi ovariene, infertilitate, mastopatie, mastită.

Administrare internă de 3 ori pe zi, spalaturi vaginale  1 dată pe zi, microclisme  1 dată pe zi, fricțiuni în zonele suprapubiene și inghinale de 2 ori pe zi.

BOLI UROLOGICE: Prostatita acută și cronică, pielonefrita, glomerulonefrita, adenomul prostatei, afectarea potenței. Administrare internă de 3 ori pe zi, microclisme  1 dată pe zi, fricțiuni în zona inghinală și suprapubiană de 1 dată pe zi, compres pe zona rinichilor de 1 dată pe zi, alternând părțile dreapta și stânga.

BOLI NEUROLOGICE: Neurită, nevralgie, radiculită, poliradiculoneuropatie, lumbago, afecțiuni post-accident vascular cerebral, pareză și paralizie, migrene, accident cerebrovascular. Administrare internă de 3 ori pe zi, compres în regiunea cefei 1 dată pe zi, o comprese pe zona dureroasă de 1 dată pe zi, frecând de-a lungul coloanei vertebrale de 2-3 ori pe zi. În caz de tulburări cerebrale a se unge, regiunile parietale și temporale frontale ale capului de 2 ori pe zi și picături în nas 1 dată pe zi.

BOLI CARDIOVASCULARE: Tromboflebită, vene varicoase, endarterită obliterantă, ateroscleroză.

 Administrare internă de 3 ori pe zi, frecțiuni în zona afectată de 2 ori pe zi,  compres pe zona ficatului de 1 dată pe zi, compres pe nodurile varicoase 1 dată pe zi.

Pentru a consolida efectul general, se recomandă să frecați TODICAMP® de-a lungul coloanei vertebrale de 1-2 ori pe zi, precum și să frecați picioarele, ceea ce activează foarte bine funcțiile tuturor organelor interne, deoarece acestea au proiecții atât pe picior,cît pe coloana vertebrală.

Reacții adverse

Preparatul este de obicei bine tolerat de pacienți, cu toate acestea, în cazuri unice, dezvoltarea tulburărilor digestive, greață. Când se aplică local, este posibilă o ușoară iritare a pielii.

Contraindicații

Sensibilitate și intoleranță individuală crescută la componentele preparatului.

Sarcina

Eficacitatea și siguranța utilizării preparatului la femei în timpul sarcinii și alăptării nu a fost dovedită.

Forma de elibirare

Sticlă 115 ml. din plastic medical de culoare închisă.

Conditii de păstrare

Se recomandă păstrarea preparatului într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui și foc deschis la o temperatură de 15-25C. Perioada de valabilitate este de 3 ani.