Livrare gratuită
2012 Chisinau, str. Mitropolit Varlaam 75


APRAMAR® - AMIGDALINA, VITAMINA В17 (30 CAPSULE)

APRAMAR® (alias Amygdalin, Vitamina B17) este un preparat format din 99,74% amigdalină - un concentrat de sâmbure de caise amare. Este utilizat în mod eficient în tratamentul cancerului prin distrugerea celulelor canceroase. Este utilizat în clinici private din Germania, Israel, Coreea de Sud, Rusia, Kazahstan și Mexic.

Pachetul conține 3 blistere a câte 10 capsule fiecare. O capsulă conține 300 mg amigdalină (99,74%), lactoză - 17 mg, amidon de porumb - 18 mg, talc - 15 mg.

Medicamentul este înregistrat și certificat de Ministerul Sănătății al Republicii Moldova. Produs în Republica Moldova de către TODICAMP SRL la comanda International Future Technologies LLC, SUA.

APRAMAR® nu este un medicament.

Indicații de utilizare

 • Oncologie (medicamentul este deosebit de eficient pentru leziunile ficatului, rinichilor, uterului, prostatei, sânului, a prezentat o eficiență scăzută numai în practica tratamentului leucemiei);
 • Predispoziție la cancer (ereditate, situație de mediu negativă);
 • Rezistență scăzută la stres;
 • Grup de risc (femei peste 40 de ani, bărbați cu dezechilibru hormonal).


Există cazuri cunoscute de tratament de succes în stadiile târzii ale bolii, după transplant, metode invazive de terapie împotriva cancerului și radiații. Amigdalina moderată este eficientă în prevenirea cancerului.

Acțiunea 

Pe lângă efectul anticarcinogen puternic (anti-cancer), amigdalina (vitamina B17) are un efect pozitiv complex acumulat. De mai bine de 60 de ani de utilizare, s-a dovedit a fi un remediu eficient:

 • pentru a consolida imunitatea generală;
 • normalizarea tensiunii arteriale prin întărirea sistemului vascular;
 • prezența glucozei - energie pură - dă o creștere a activității organismului cu un aport suficient de amigdalină.


În combinație cu alte vitamine B17, se întărește, crește rezistența sistemului imunitar la amenințări externe și toate acestea fără acțiuni negative. Ca factor alimentar natural, reacționează instantaneu cu țesuturile sănătoase, depanând tulburările sau menținând procesele metabolice normale.

CUM AMIGDALINA DISTRUEZĂ CELURILE CANCERULUI

 • Molecula de amigdalină este formată dintr-un compus de cianură (HCN), benzaldehidă (B) și două molecule de glucoză (zahăr) (S). Toate componentele sunt ambalate foarte bine împreună. Deschiderea acestui complex și eliberarea de cianură (HCN) este posibilă numai în condiții speciale. Acest lucru necesită un fel de catalizator - beta-glucoidază (BG), care este prezentă în cantități suficiente doar în celula canceroasă (CT). Astfel, doar prezența celulelor canceroase descompune molecula de amigdalină și eliberează cianură și benzaldehidă.
 • HCN - CYANID HIDROGEN
  Acid cianhidric (cianhidric) sau cianură de hidrogen
 • B - BENZALDEHYDE
  Benzoaldehidă (benzaldehidă)
 • S - ZAHAR
  Glucoza sau zahărul din struguri
 • CT - TROFOBLAST CANCER
  Celula canceroasa maligna
 • BG - BETA-GLUCOIDAZA
  Enzima beta-glucoidază, găsită într-o celulă canceroasă
DESPICĂ
Odată ajuns într-o celulă infectată, molecula de nitroilocid se descompune în prezența apei, eliberând cianură și benzaldehidă.

PROCESUL DE SINERGIE
Procesul de sinergie este lansat, atunci când două otrăvuri puternice, atunci când sunt combinate, dau un efect de sute de ori mai puternic decât separat

Distrugerea celulelor canceroase
Sub un astfel de atac, celula canceroasă este complet distrusă, fără a lăsa nicio urmă a prezenței sale.

ÎMBUNĂTĂȚIREA SĂNĂTĂȚII
Apoi vine rândul celui de-al doilea element cheie - enzima rodaneză. Are efectul opus. Adică, neutralizează efectul cianurii, transformându-l instantaneu în subproduse care nu numai că nu otrăvesc, dar lucrează și la îmbunătățirea sănătății.


Spre deosebire de enzima beta-glucozidază, rodanezul este prezent în cantități mari în celulele sănătoase și absent în cele canceroase. Adică lansează un mecanism de apărare pentru celulele sănătoase, ignorând țesuturile infectate. Ca urmare, tumora se micșorează, dispărând treptat.

Acesta este un proces natural care nu provoacă otrăvire, ca orice produs farmaceutic sau compoziția chimică a injecțiilor utilizate în terapia anticancerigenă. Ca supliment alimentar, B17 este bine absorbit și, prin urmare, funcționează și ca prevenire a cancerului.

Eficienţă

Studiile care confirmă eficacitatea amigdalinei în terapia cancerului au fost ascunse, contestate și interzise. Dar nu a fost posibil să le ascundem complet rezultatele. Deci, efectul său împotriva cancerului de vezică, prostată, colon, a fost dovedit de oamenii de știință din Coreea de Sud, China, Germania și alte țări, unde B17 a reușit să atragă atenția specialiștilor înainte de sosirea forțelor oficiale ale medicinei.

În 2005, experții de la Seul (Universitatea Kyung Hee) au efectuat un experiment cu efectul amigdalinei asupra celulelor colonului afectate de cancer. Rezultat: B17 a compensat deteriorarea țesutului la nivel celular.
În aceeași Coreea de Sud din 2012, s-a dovedit că extractul pe bază de apă B17 este capabil să distrugă instantaneu două tipuri de celule canceroase de prostată.
În 2014, oamenii de știință germani au demonstrat empiric că utilizarea B17 a încetinit creșterea celulelor canceroase ale vezicii urinare cu 90% (experimentul a fost realizat cu participarea a trei tipuri diferite de celule canceroase, oriunde rezultatul este pozitiv).
Și există multe astfel de lucrări. Partea de cercetare experimentală este preluată în principal din Statele Unite. Amigdalina este produsă, dezvoltată și testată în Mexic, Europa și statele insulare și este utilizată eficient pentru tratarea cancerului.

Vitamina B17 - tratamentul cancerului fără radiații și otrăvuri

Medicina modernă cunoaște mai mult de un milion de tulpini de viruși și sute de infecții. Dar nu cauzează pagube colosale umanității. Majoritatea vieților sunt preluate de deficiența elementară a nutrienților din organism - deficitul de vitamine.
Exemple izbitoare:

 • scorbutul, care a ucis milioane, este tratat cu vitamina C concentrată;
 • pelagra este o boală pe care nu au vrut să o recunoască mai mult de jumătate de secol și care s-a dovedit a fi rezultatul lipsei de vitamina B3;
 • rahitismul se dezvoltă pe fondul deficitului de vitamina D.
Lista continuă: Beriberi, anemia Addison, nyctalopia - toate acestea sunt patologii provocate de lipsa nutrienților. În această serie, există și flagelul lumii moderne - oncologia.

Formațiile maligne, ca multe alte boli asociate cu tulburări metabolice, sunt o consecință a deficitului de vitamine. Și comunitatea medicală cunoaște o substanță care poate, dacă nu chiar vindeca cancerul, chiar și în ultimele etape, apoi să-și controleze și să încetinească dezvoltarea.

O astfel de componentă este vitamina B17 - nerecunoscută și protestată în repetate rânduri de comunitatea oficială a farmaciștilor, dar care a reușit să-și dovedească rolul uriaș în practica tratamentului cancerului. Acesta este singurul agent care poate ucide celulele canceroase fără a provoca efecte secundare, spre deosebire de radioterapie și medicamente anticanceroase agresive.

Ce este vitamina B17

Vitamina B17 este o substanță netoxică de origine naturală. Nu există în forma sa proprie, dar se găsește în multe alimente vegetale. Se dizolvă bine în apă, este ușor absorbit de organism, fără a provoca respingere sau alergii.

Componenta a fost izolată pentru prima dată de biochimistul american Ernst Theodor Krebs în 1952. În ultimii 60 de ani, a fost utilizat cu succes în tratamentul cancerului pe baza terapiei metabolice în clinicile locale din SUA, Mexic, Germania, Filipine și Asia. Este adevărat, succesul utilizării B17 nu a fost acordat publicațiilor oficiale, deoarece medicamentul nu aparține medicamentelor și nu este recunoscut de medicina ortodoxă.

Nume:

 • glicozida nitrilocidă sau cianurică - un element al produselor vegetale, care se găsește în culturile agricole;
 • amigdalină - nitrilocid izolat;
 • laetrile sau latrile sunt o formă concentrată de amigdalină izolată de Ernst T. Krebs pentru utilizare în terapia cancerului.
Biochimistul care a izolat substanța a dat baza științifică pentru utilizarea acesteia, care a lansat o serie întreagă de experimente de succes pentru vindecarea multor tipuri de cancer.

Surse de amigdalină

Până în prezent, sunt cunoscute peste 1200 de culturi care conțin cianură glicozidă (B17). Printre cele mai comune produse:

 • boabe de porumb;
 • gropi de cireșe, caise, piersici, nectarine, prune;
 • semințe de mere și struguri verzi;
 • soiuri bogate în calorii de orez brun;
 • secară, hrișcă, mei, ovăz, orz;
 • migdale și alte nuci amare.

Efect biochimic

O moleculă de amigdalină conține:

 • o unitate de benzaldehidă;
 • o unitate de cianură;
 • 2 unități de glucoză.
Compoziția moleculei este stabilă, există o singură enzimă care o poate perturba. El este cel care joacă unul dintre cele două roluri cheie în procesul de terapie cu utilizarea B17. Deci, în procesul de asimilare a unei vitamine de către un pacient oncologic, sunt implicate două elemente suplimentare.

Prima este beta-glucozidaza, o enzimă care descompune moleculele de amigdalină. Este practic absent în țesuturile sănătoase ale corpului, dar este prezent în cantități mari în celulele canceroase.
 • intrând în celula afectată, molecula de nitrilocid se desparte în prezența apei, eliberând cianură și benzaldehidă;
 • procesul de sinergie este lansat, atunci când două otrăvuri puternice, atunci când sunt combinate, dau un efect de sute de ori mai puternic decât separat;
 • sub un asemenea „atac”, celula canceroasă este complet distrusă.
Apoi vine rândul celui de-al doilea element cheie - enzima rodaneză. Are efectul opus. Adică neutralizează efectul cianurii, transformându-l instantaneu în subproduse care nu numai că nu otrăvesc, dar lucrează și la îmbunătățirea sănătății.

Spre deosebire de enzima beta-glucozidază, rodanezul este prezent în cantități mari în celulele sănătoase și absent în cele canceroase. Adică lansează un mecanism de apărare pentru celulele sănătoase, ignorând țesuturile infectate. Ca urmare, tumora se micșorează, dispărând treptat.

Acesta este un proces natural care nu provoacă otrăvire, ca orice produs farmaceutic sau compoziția chimică a injecțiilor utilizate în terapia anticancerigenă. Ca supliment alimentar, B17 este foarte absorbit și, prin urmare, funcționează și ca prevenire a cancerului.

Istorie

Deficitul de vitamina B17 în corpul unei persoane moderne este adesea provocat de o alimentație deficitară. Evitarea formelor naturale ale dietei cu avantajul produselor pe bază de plante spre mâncare rapidă, formulări OMG, componente sintetizate și a dus la un focar de cancer.
În fiecare an, peste 8 milioane de oameni mor din cauza cancerului în lume și în peste 40% din cazuri este prevenibil. Amigdalina sa dovedit în mod repetat că este eficientă în tratarea:

 • carcinoame;
 • limfome;
 • cancer mamar;
 • tumori la nivelul tractului gastro-intestinal;
 • tumori maligne în zona ficatului, rinichilor.
Există o practică extinsă a terapiei cu vitamine de succes pentru anumite tipuri de cancer cerebral. În combinație cu programe de sprijin conexe, funcționează chiar și cu boli complexe precum melanomul sau sarcomul.
Istoria formării nitrilocidului ca mijloc de control, prevenire și tratament al cancerului nici nu a început cu zeci - mii de ani în urmă. Această componentă a fost utilizată activ în scopuri medicinale de către vindecătorii lumii antice.

Mentiuni despre utilizarea sucului de migdale (nuca amara) se regasesc in descrierile vindecarii Egiptului Antic, China, Roma. Gropile unei piersici, caise și mere au fost folosite pentru prepararea compușilor de către vechii medici romani Galen și Scribonius Larg, medicul persan Ibn Sina, cunoscut sub numele de Avicenna și mulți alții.
Primul caz cunoscut al unei cianuri glicozide (amigdalină) izolat dintr-o sămânță de migdale a fost raportat în Franța. În urma experimentului, chimiștii parizieni Bourbon-Chartan și Robiqui l-au primit în 1830.
În anii 1840, deja la Moscova, amigdalina a fost folosită pentru prima dată de către omul de știință și medicul rus Fedor Ivanovici Inozemțev - primul chirurg care a folosit anestezia în Rusia, profesorul lui Sklifosovski, Botkin, Sechenov. Adevărat, rezultatele impresionante ale practicii sale cu laetrile nu vor fi tipărite la Moscova, ci la Paris, în patria soției sale.

O jumătate de secol mai târziu, în 1902, un om de știință scoțian (inginer de profesie) va aduce o bază științifică sub B17. El a propus o teorie fundamental nouă a naturii cancerului.
Potrivit lui Byrd, cancerul este o consecință a formării în corp a așa-numitului trofoblast - rezultatul contactului celulei „de viață totală” cu estrogenul. Primul are o capacitate unică de a se dezvolta în orice organ, iar estrogenul este prezent în corpul fiecărei persoane.
În mod normal, celula „viață totală” este implicată în dezvoltarea fătului. Ea participă la formarea cordonului ombilical, a placentei și a embrionului. Dar omul de știință a reușit să afle că în toate celelalte cazuri, cu excepția sarcinii, are toate semnele cancerului.
Motivul acestei „degenerări” a celulelor cu formarea trofoblastului a fost descoperit de Ernst Theodor Krebs în 1952. Continuând formarea teoriei lui Byrd, el a derivat o componentă a cărei deficiență provoacă eșecul metabolic și formarea celulelor canceroase.
Krebs a atribuit elementul izolat clasei de vitamine B și a solicitat înregistrarea acestuia sub următorul număr gratuit - 17. Așa a apărut un remediu unic pentru cancer și teoria terapiei metabolice, care a suferit ulterior numeroase falsificări, a dus la mii de a salvat vieți și zeci de cariere distruse de medici.
În 1953, Krebs publică o carte în care oferă o bază științifică solidă pentru teoria tratamentului cancerului metabolic. În același timp, prima publicație a apărut în mass-media oficială negând utilitatea amigdalinei.

Administrare

Principala plângere legată de medicamentul pe bază de B17 a fost toxicitatea acestuia - prezența cianurii în moleculă. Mai mult, chiar și după numeroase falsificări și studii controlate, a fost posibil să se trimită numai la categoriile de toxicitate 1 și 2.36.
Pentru comparație:

 • zaharina este de gradul 3-4;
 • medicamentele utilizate în chimioterapie aparțin clasei a 6-a de toxicitate (otrăvuri active periculoase).

Ambele tipuri de substanțe sunt utilizate în mod activ în produse farmaceutice și medicale. La aceasta rămâne să adăugăm că cianura este prezentă și în vitamina B12 recunoscută, dar nu este interzisă. Adevărat, cancerul nu vindecă, spre deosebire de B17.

Amigdalina, laetrilul, nitrilocidul, cianura glicozidă - toate acestea sunt vitamina B17, care este un instrument eficient în practica tratamentului cancerului în diferite stadii. Ar fi nedrept să pretindem că va deveni un panaceu în oncologie. Aceasta este baza terapiei metabolice, care funcționează numai în combinație:

 • cu o dietă pe bază de plante;
 • enzime (enzime) care distrug stratul protector de proteine și oferă acces laetril la celulele canceroase;
 • vitaminele C și A, necesare pentru a spori imunitatea;
 • un curs de droguri de detoxifiere.

B17 nu există separat de produsele în care este conținut, dar poate fi obținut ca extract. Scopul principal în tratamentul cancerului cu utilizarea acestuia este de a aduce amigdalina cât mai aproape de zona afectată. Poate fi aplicat în diferite moduri: rectal, oral, intravenos, intramuscular. Dozajul și forma optimă de administrare a medicamentului depind de starea pacientului, stadiul de dezvoltare a bolii, fiziologie și multe alte afecțiuni.