Livrare gratuită
2012 Chisinau, str. Mitropolit Varlaam 75


ULEI DIN SEMINȚE DE ARMURARIU 

Uleiurile vegetale sunt apreciate pentru compoziția lor biochimică unică și o listă extinsă de proprietăți medicinale. Poziția de lider în această listă este ocupată meritat de uleiul din semințe de armurariu. Nu este doar un produs dietetic, dar are și multe proprietăți benefice. Nu este surprinzător faptul că a fost folosit mult timp în rețetele populare, cosmetologie, ca aditiv în nutriția dietetică.

Uleiul este produs folosind tehnologia presată la rece, prin urmare, componente active precum acizii grași polinesaturați și vitaminele sunt conservate în forma lor originală. Uleiul este curat, nu conține impurități. Un produs de calitate farmaceutică, complet natural, și-a păstrat culoarea naturală, nu conține coloranți, conservanți și stabilizatori.

Flaconul de sticlă întunecată conține 50 ml de  produs  valoros.

Ingrediente active și beneficii ale produsului

Uleiul este unic prin compoziția sa biologică. Este folosit ca o sursă valoroasă de vitamine și minerale, ingrediente active și acizi polinesaturați.

Silimarina.

Această compoziție naturală unică este un complex de antioxidanți naturali care aparțin grupului flavolignan. Este solicitat în medicină ca hepatoprotector natural.

Silimarina reface și previne distrugerea membranelor celulare ale hepatocitelor, stimulează regenerarea țesutului hepatic, reduce severitatea proceselor inflamatorii, promovează funcția de detoxifiere a organului și rezistă efectelor distructive ale substanțelor toxice și ale alcoolului.Ingredientul activ promovează producția de bilă. Silimarina este utilizată activ în terapia hepatoprotectoare; în efectul său antioxidant, depășește chiar vitaminele C și E.

Eficacitatea silimarinei este dovedită de faptul că componenta este utilizată ca terapie antitoxicologică pentru otrăvirea cu ciuperci dintr-un grup otrăvitor.

Nu este surprinzător faptul că uleiul din semințe de armurariu  este prescris pentru probleme gastrointestinale, deficiențe hepatice și pentru stimularea tractului digestiv.

Vitaminele A și E.

Uleiul din semințe de armurariu  conține niveluri ridicate ale acestor vitamine liposolubile. Aceștia participă la metabolismul sistemelor de reproducere și cardiovasculare. Utilizarea combinată a acestor două vitamine are un efect antioxidant pronunțat, încetinesc procesul de îmbătrânire, îmbunătățesc apărarea imună a organismului împotriva patologiilor oncologice și a agenților infecțioși. În complex, vitaminele A și E previn dezvoltarea proceselor inflamatorii, au un efect benefic asupra structurii dermei și participă la normalizarea funcționării organelor vizuale.

Vitamine B.

Uleiul din semințe de armurariu   conține complexul de vitamina B. Vitaminele au un efect pozitiv asupra sistemului nervos, endocrin și digestiv al corpului. Este dificil să supraestimezi rolul lor în sinteza hemoglobinei și în producția de hormoni steroizi. Un conținut suficient de vitamine determină în mod direct sănătatea pielii, a unghiilor și a părului, îmbunătățește activitatea creierului.

Vitamina D.

O substanță care este necesară pentru asimilarea completă a calciului și a fosforului. Vitamina participă la funcționarea normală a inimii, a vaselor de sânge, a glandei tiroide, are un efect benefic asupra imunității.

Vitamina K.

O substanță solubilă în grăsimi de care organismul are neapărat nevoie pentru asimilarea normală a vitaminei D și a calciului. Vitamina K este implicată în procesele de coagulare a sângelui și este esențială pentru funcționarea normală a rinichilor.

Acizi polinesaturați.

Sunt un element important al metabolismului lipidic, asigură un echilibru hormonal optim. Cantitatea lor mare în uleiul din semințe de armurariu  are un efect pozitiv asupra funcționării sistemelor endocrine, cardiovasculare și reproductive. Promovează detoxifierea corpului, îmbunătățește starea pielii. Compoziția de acizi grași a uleiului include:

omega-6 linoleic (63-64%);

omega-9 oleic (20-22%);

palmitic (6-8%);

stearic (3-5%);

arahidonic (1-2%) și altele.

Clorofilă.

O substanță naturală produsă de plante. Are un efect antiinflamator și imunomodulator pronunțat. Participă activ la vindecarea rănilor și la refacerea integrității tegumentului, are un efect benefic asupra sistemului respirator, endocrin și urinar și previne formarea pietrelor la rinichi.

Oligoelemente.

Uleiul din semințe de armurariu  conține  magneziu, zinc, mangan, seleniu. Datorită acestui fapt, are un efect pozitiv asupra funcționării pancreasului și asigură sinteza normală a hormonului insulină. Împreună cu acizii polinesaturați, vitaminele E și A, oligoelementele joacă un rol semnificativ în activitatea sistemului reproductiv: îmbunătățesc funcția masculină, normalizează nivelurile hormonale feminine.

Eficacitatea uleiului pentru pierderea în greutate

Uleiul din semințe de armurariu se luptă cu kilogramele in plus. Ingredientele active normalizează metabolismul și elimină retenția de apă. O cantitate mare de acizi grași omega polinesaturați corectează tulburările de absorbție a grăsimilor.

Reglează pofta de mîncare și asimilația, elimină balonările,stimulează puternic digestia în dispepsie, indigestie sau anorexie.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că uleiul singur nu va produce efectul dorit. Este important să îl includeți în dieta și exercițiile fizice regulate.

Ca parte a pierderii în greutate, uleiul din semințe de armurariu  are următoarele efecte asupra organismului:

-accelerează metabolismul;

-îndepărtează toxinele și substanțele nocive din organism;

-îmbunătățește funcționarea celulelor hepatice;

-își regenerează țesuturile;

-normalizează metabolismul proteinelor și lipidelor;

-are efect antioxidant;

-promovează activitatea glandei tiroide;

-îmbunătățește funcționarea tractului gastro-intestinal

Uleiul din semințe de armurariu în cosmetologie

Datorită efectului complex asupra pielii, unghiilor și părului, uleiul din semințe de armurariu a găsit o aplicare largă în cosmetologie. Se recomandă utilizarea acestuia:

pentru a proteja pielea de pierderea de umiditate, nutriție suplimentară și pentru a preveni descuamarea;

îmbunătățirea elasticității și fermității pielii, creșterea turgorii acesteia;

îmbunătățirea culorii și nutriției tegumentelor;

ameliorarea inflamației și iritației, dermatită alergică;

calmarea pielii sensibile (flavonoidele în combinație cu vitaminele A, E și oligoelemente au un efect similar);

normalizarea glandelor sebacee și prevenirea acneei (zincul și clorofila joacă un rol activ în aceste procese);

refacerea pielii după arsuri termice sau chimice, după expunerea la ultraviolete;

protejați tegumentul de îmbătrânire ca urmare a expunerii la lumina soarelui sau a menopauzei.

Uleiul din semințe de armurariu va fi util pentru psoriazis, sensibilitate excesivă și piele uscată. Produsul este recomandat pentru adăugarea la măști, creme și exfolieri ca îngrijire zilnică.

 

Contraindicații și efecte secundare

Ca orice substanță cu multe ingrediente active uleiul din semințe de armurariu are o serie de contraindicații. Ar trebui să vă abțineți de la administrarea acestuia în caz de intoleranță individuală, în timpul unei exacerbări a colecistitei sau a bolii biliare, trebuie să consultați un medic înainte de  administrare.

De asemenea, este posibilă manifestarea efectelor secundare în timpul tratamentului în următoarele cazuri:

cu o concentrație crescută de calciu și fosfor în organism;

prezența bolilor mintale sau a patologiilor asociate sistemului nervos;

exacerbarea oricăror boli cronice.

Prezența efectelor nedorite este posibilă în timpul sarcinii și alăptării.