Бесплатная доставка
2012 Chisinau, str. Mitropolit Varlaam 75

Политика о Доставки

Politica de expediere

todicamp.md propune la alegere Clientului doua modalitati de livrare a produselor:

1. Posibilitatea de a rezerva produse, cu ridicare si achitare in cea mai proxima geografic filiala de Poșta Moldovei (pick up point). In cazul achizitiei de produse cu o reducere in cadrul asistenșei sociale, create de cătră Todicamp SRL pentru pensionari si persoanelor cu dizabilități, la momentul lansării Comenzii, Clientul este obligat sa prezinte si sa transmita reprezentantului Vanzatorului cartea de pensionar sau invaliditate prin orice mod de comunicare: 1) Prin e-mail todicampsrl@gmail.com 2) Prin pagina de contact pe www.todicamp.md 3) Prin un sunet la număr de telefon 078 888 038

2. Posibilitatea de livrare prin intermediul serviciului de curierat rapid pe adresa indicata de catre Client si achitarea comenzii in numerar conform documentelor de plata prezentate de catre reprezentantul companiei de curierat. Taxa de livrare prin curier rapid in raza mun. Chisinau este de 35,00 lei, la comenzile a caror valoare este mai mica de 350,00 lei. La comenzile mai mari de 350,00 lei, livrarea prin curier rapid este gratuita pentru Client.

În cazul plasării comenzii de livrare în intervalul orelor 08:00 - 16:00, zile lucrătoare (Luni - Joi), pentru toate categoriile de produse disponibile pentru livrare, termenul maxim de expediere este de 24 ore de la ora confirmarii Comenzii. În cazul plasării comenzii de livrare în intervalul orelor 16:00 - 08:00, zile lucrătoare (Luni - Joi), termenul maxim de expediere este de 48 ore de la ora confirmarii Comenzii. În cazul plasării comenzii de livrare în zile de odihnă (Sâmbătă - Duminică) sau în intervalul orelor 16:00 - 08:00, ziua de Vineri, termenul maxim de expediere este ziua de Marți. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.

Conditii de livrare

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii. Cererea de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditia de mai sus. Livrarea se considera a fi indeplinita de catre todicamp.md, la momentul predarii produselor Comandate catre Client.