Бесплатная доставка
2012 Chisinau, str. Mitropolit Varlaam 75

Политика о Конфиденциальности

Termeni de utilizare

Site-ul todicamp.md, denumit in continuare “todicamp.md”, este detinut si administrat de Todicamp SRL, avand urmatoarele date de identificare: IDNO 1014600013475, sediul in mun. Chisinau, str Mitropolit Varlaam 75, e-mail: todicampsrl@gmail.com. Navigarea pe site urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client. todicamp.md isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara notificare prealabila. In caz de divergenta intre todicamp.md si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul todicamp.md.
Client - persoana fizica/persoana juridica ce efectueaza o Comanda. Produs - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Clientului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora.
Vanzator – Todicamp SRL, IDNO 1014600013475.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.
Curier – orice persoana de drept privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului todicamp.md: texte, elemente de grafica web, software, este proprietatea Todicamp SRL si/sau a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

3. Exonerarea de raspundere

todicamp.md isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe todicamp.md, va primi comunicari comerciale din partea todicamp.md doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare. Datele colectate cu privire la newslettere si alerte (notificari) sunt confidentiale. todicamp.md va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. Conform prevederilor Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal, todicamp.md garanteaza protectie datelor personale ale Clientilor impotriva copierii, raspindirii, precum si asupra altor actiuni ilicite de natura sa aduca atingere drepturilor acestora. todicamp.md prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, marketing, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe todicamp.md, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor. Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca ulterior aceste date sa fie incluse in baza de date a todicamp.md si cu utilizarea si prelucrarea de catre toddicamp.md, pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de curierat, servicii de plata / bancare.

Clientii beneficiaza de drepturile prevazute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor. In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre todicamp.md si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii. Angajatii todicamp.md nu solicita Utilizatorilor prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc.

 

5. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie (curierat). Preturile de livrare, modalitatea de plata sunt detaliate pe site si in Art. 10. Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului todicamp.md sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.

6. Comandă

Pentru a activa serviciul „Comanda”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (modalitatea de receptionare [livrare sau ridicare din Oficiul Poștal] si implicit adresa de livrare / ridicare) in contul de Utilizator. Aceste setari pot fi modificate oricand. Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit, anulata). todicamp.md nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare sau anularea comenzii. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca reprezentantul todicamp.md sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. Vanzatorul in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, poate refuza o Comanda fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

eroare tehnica in procesarea comenzii;

date incomplete sau incorecte ale Clientului;

livrari consecutiv esuate;

alte motive obiective

todicamp.md nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe site. In anumite situatii si pentru motive justificate, todicamp.md isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. In aceste situatii todicamp.md va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Contractul se considera incheiat intre Client si todicamp.md in momentul primirii de catre Client prin intermediul postei electronice sau SMS a notificarii de confirmare a Comenzii. Clientul are la dispozitie 48 ore pentru a-si ridica comanda de la pick-up point (filiala Postei Moldovei), in cazul selectarii optiunii de “Livrare in Pick-Up Point”. La expirarea a 48 ore, comanda se va considera anulata si nu va mai fi disponibila. In cazul in care un Produs comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre todicamp.md, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt.

7. Livrarea

todicamp.md propune la alegere Clientului doua modalitati de livrare a produselor:

Posibilitatea de a livra produse, cu ridicare si achitare in cea mai proxima geografic filiala a Poștei Moldovei (pick up point).

Posibilitatea de livrare prin intermediul serviciului de curierat rapid pe adresa indicata de catre Client si achitarea comenzii in numerar conform documentelor de plata prezentate de catre reprezentantul companiei de curierat.

Taxa de livrare prin curier rapid in raza mun. Chisinau este de 30,00 lei, la comenzile a caror valoare este mai mica de 350,00 lei. La comenzile mai mari de 350,00 lei livrarea prin curier rapid este gratuita pentru Client (exceptie - suburbiile mun. Chisinau, pentru care se aplica taxa de livrare nationala).

În cazul plasării comenzii de livrare în intervalul orelor 08:00 - 16:00, zile lucrătoare (Luni - Joi), pentru toate categoriile de produse disponibile pentru livrare, termenul maxim de livrare este de 24 ore de la ora confirmarii Comenzii. În cazul plasării comenzii de livrare în intervalul orelor 16:00 - 08:00, zile lucrătoare (Luni - Joi), termenul maxim de livrare este de 48 ore de la ora confirmarii Comenzii. În cazul plasării comenzii de livrare în zile de odihnă (Sâmbătă - Duminică) sau în intervalul orelor 16:00 - 08:00, ziua de Vineri, termenul maxim de livrare este ziua de Marți. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Farmacia Familiei SRL va informa Clientul despre indisponibilitate.

8.1 Conditii de livrare

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii. Cererea de livrare a Comenzii nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditia de mai sus. Livrarea se considera a fi indeplinita de catre todicamp.md, la momentul predarii produselor Comandate catre Client.

8.2 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

8.3 Modificarea modalitatii de livrare a comenzilor deja plasate (din ridicare personala in curier si invers) poate fi efectuata doar prin anularea comenzii curente si plasarea unei comenzi noi cu modalitatea de livrare dorita!

9. Campaniile promotionale

Atentie! Promotiile pe todicamp.md nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (cartela de pensionar sau invaliditate, reduceri procentuale de pe site, etc). todicamp.md stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori regulamentele promotiilor pe care le organizeaza, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. todicamp.md nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

10.1 Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale oraganizate de todicamp.md, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in filiale, etc.). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

10.2 Campanii cu produs cadou

Acest articol este aplicabil exclusiv in cazul desfasurarii promotiilor (campaniilor de marketing) speciale “cadou garantat la achizitie” anuntate prin intermediul mijloacelor de comunicare oficiala. Pentru a beneficia de produsul cadou valoarea totala a produselor achizitionate de Client trebuie sa atinga un prag minim a sumei Comenzii (functie de prevederile regulamentului promotiei).

11. Politica de retur. Dreptul de revocare

todicamp.md ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Comenzile cu livrare nu sunt eligibile pentru retur gratuit (Clientul va achita taxa de livrare repetata/schimb).

11.1 Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice todicamp.md intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la todicampsrl@gmail.com sau prin telefon la numarul 078 888 038 in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, todicamp.md poate refuza coletul. Informatiile necesare care trebuie furnizate pentru returul comenzilor:

data expedierii coletului;

numarul Comenzii;

suma de returnat;

adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur (in caz de livrare prin curier);

Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea Clientului (asumate de Client).

11.2. Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate Clientului, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu todicamp.md) si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. In conformitate cu legea in vigoare, todicamp.md isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, inclusiv medicamente. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Din motive de protectia sanatatii sau motive de igena nu pot fi accepteate produsele desigilate. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta poate fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Lista produselor care nu se supun schimbului / returnarii conform Hotarirei de Guvern cu nr. 1465 din 08.12.2003:

Articole de igiena individuala (articole destinate pentru ingrijirea corpului);

Articole pentru profilaxia si tratamentul unor boli in conditii de domiciliu (instrumente, dispozitive si aparate medicale, remedii pentru igiena cavitatii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru ingrijirea copiilor, preparate farmaceutice și SABA);

Produsele cosmetice si de parfumerie.

11.3 Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, todicamp.md va rambursa Clientului contravaloarea produselor in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate Vanzatorului.

12. Forta majora

In cazul aparitiei circumstantelor independente de vointa partilor (impedimente), care si a caror consecinte nu puteau fi prevenite, ce impiedica onorarea completa sau partiala a obligatiilor de catre parti, termenul de executare a obligatiilor contractuale se prelungeste conditionat de termenul de actiune a acestor circumstante.

In cazul in care impedimentul justificator este doar temporar, justificarea produce efecte pe durata existentei impedimentului, insa in cazul in care aceasta circumstanta (impediment justificator) si urmarile ei se vor prelungi mai mult de o luna, fiecare Parte este in drept sa renunte la executarea obligatiilor sale prevazute de prezentul Contract, fara pretinderea de daune-interese. In cazul in care impedimentul justificator este permanent, obligatiile corelative se sting. Partea, pentru care devine imposibila executarea obligatiilor prevazute de prezentul contract, se obliga sa instiinteze in forma scrisa partea opusa in termen de 5 zile lucratoare, despre aparitia circumstantelor care impiedica executarea obligatiilor si inlaturarea lor.

13. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea din Republica Moldova. Orice conflict aparut intre todicamp.md si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele competente de la domiciliul Clientului.

14. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului todicamp.md isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri. Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor todicamp.md, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor todicamp.md, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

15. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Actualizat la data de 25.06.2021