Бесплатная доставка
2012 Chisinau, str. Mitropolit Varlaam 75

Возврат

Politica de retur. Dreptul de revocare

todicamp.md oferă retur gratuit pentru clienții care notifică intenția lor în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Comenzile cu livrare nu sunt eligibile pentru retur gratuit (Clientul va achita taxa de livrare repetată/schimb). În urma solicitării primite de la client, todicamp.md va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur. La comenzile cu ridicare la oficiile postale, returul trebuie să fie efectuat tot prin intermeediul serviciului postal.

Modalități și termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice todicamp.md intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la todicampsrl@gmail.md sau prin telefon la numarul 078 888 038 în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, todicamp.md poate refuza coletul. Informațiile necesare care trebuie furnizate pentru returul comenzilor:

data expedierii coletului;

numărul Comenzii;

suma de returnat;

adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur (în caz de livrare prin curier);

Costurile de transport ale coletului/elor returnate intră în responsabilitatea Clientului (asumate de Client).

Condiții de returnare a produselor

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate Clientului, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondență cu ff.md) și împreună cu toate documentele care l-au însoțit. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. În conformitate cu legea în vigoare, ff.md își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, inclusiv medicamente. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată. Din motive de protecția sănătății sau motive de igenă nu pot fi acceptate produsele desigilate. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta poate fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris în termen de 48 de ore de la primirea produsului. Lista produselor care nu se supun schimbului / returnării conform Hotărârei de Guvern cu nr. 1465 din 08.12.2003:

Articole de igienă individuală (articole destinate pentru îngrijirea corpului);

Articole pentru profilaxia și tratamentul unor boli în condiții de domiciliu (instrumente, dispozitive și aparate medicale, remedii pentru igiena cavității bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice și SABA);

Produsele cosmetice și de parfumerie.

Termene de returnare a banilor

 Pentru retururi integrale de comenzi, todicamp.md va rambursa Clientului contravaloarea produselor în maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate Vânzătorului.